VERKTØY


Våre lavspente elektrosveisemaskiner brukes for sammenføying av termoplastrør og rørdeler (i samsvar med internasjonale standarder og laget av HDPE, PP, PP-R) med elektrisk-motstand-metode. Maskinene er spesielt beregnet for profesjonell installasjon av geotermiske systemer med jordvarmepumper. De kan også brukes for nettverk for gass, vann, varme og avløp.

Verktøyet gir en fullstendig funksjonalitet som forenkler og effektiviserer arbeidet som utføres av installatørene. Resultatet er pålitelige sveiser av høy kvalitet.
Rørdiameter for sveising Ø 20 – Ø 315 mm. Les mer

 

"Polyfusion" (polysmelting) er hovedtypen sveising for sammenføying av ulike HDPE-kompositter i jordvarmesystemer og øvrige sanitære byggesystemer (PP). Våre smeltesveisere er sertifisert i henhold til gjeldende lovbestemmelser og garanterer sikker bruk og pålitelig drift. Sveisemaskiner med dedikerte oppvarmingsmuffer utgjør et system som gjør rørsveiseprosessen rask og enkel.
Rørdiameter for sveising Ø 16 – Ø 75 mm.

 

Rørkutterne er beregnet for kutting av plastrør. Porteføljen vår omfatter både manuelle og elektriske kuttere. De er hendige, presise og utstyrt med slitesterke kniver. De manuelle kutterne er i tillegg utstyrt med en sperremekanisme som øker knivbladtrykket. Dette er de definerende kjennetegn for denne produktkategorien. Maks. rørdiameter for kutting Ø 63 mm

CloseWe are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.