FLERDELT RETT OPPSAMLER


Den horisontale flerdelte, rette varmeveksleren er en egenutviklet løsning fra ASPOL-FV. I likhet med lukket sløyfe og spiralsystemer er dette systemet en jordvarmekonfigurasjon som bruker varmen som akkumuleres under bakken, og trekker den ut med et system av HDPE 100 RC-rør begravd under frysenivået. Fordelen med dette systemet er den kompakte formen. Varmeveksleren er en bruksklar oppsamler som sendes ut etter test av trykk og strømning. Produktet leveres kveilet på en pall (med en total størrelse på 1,1 x 1,0 m) for enkel transport og lagring. Når varmeveksleren avspoles og begraves i bakken, muliggjør den effektiv varmeveksling og varmepumpedrift.

De systemiske og unike funksjonene i løsningen følger av det nyeste innen produksjonssystemer og ASPOLs lange erfaring i bransjen. Det enkle designet og enkel bygging av alle typer jordvarmesystemer med den horisontale flerdelte, rette varmeveksleren er grunnlaget for Energeo-systemets suksess og dets anerkjennelse i Europa. En enkelt varmevekslerenhet dekker bare 18 m2 (18 x 1).

 

CloseWe are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.