NOMO


NOMO fordelingskabinetter er produsert av komposittmaterialer av høyeste kvalitet, noe som sikrer god drift i alle værforhold. Fordelingskabinettene muliggjør tilpasset konfigurasjon: venstre, høyre, topp og bakside for tilkobling av hovedtilførsel/-retur. Uttaksdel med gjengede kontakter av forniklet messing for lufteventil er utstyrt med stengeventil som standard. Frontdeksel for NOMO er tilgjengelig som en del av ENERGEO-systemet. Et frontdeksel for NOMO fordelingskabinettet brukes til å dekke over oppsamlerrørene.

NOMO fordelingskabinetter er tilgjengelig i to ulike standarder:

 

Med strømningsmålere: strømningsmålere på forsyningsdeler, ventiler på returdeler. Strømningsmålere brukes for å balansere hydraulikksystemet gjennom strømningsstyring for hver del, med mulighet for avstenging. Strømningshastigheter: 5–50 dm3/min.

 

 

Med ventiler: Ventiler på forsyningsdeler, ventiler på returdeler. Ventiler monteres ved returen for hver del. Avhengig av den valgte versjonen kan de også brukes på forsyningsdeler. Løsningen gjør det mulig å stenge av strømningen i hver del.

 

CloseWe are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.